سلام دوستان عزیز.
امروز یه بخش جدید به وبلاگم اضافه كردم(آشپزخانه هرمزگانی)
تو این بخش دستور تهیه غذاهای محلی لنگه ای و هرمزگانی رو ارائه می كنیم...
اولین پست این بخش قلیه ماهی هست كه از معروف ترین غذاهای هرمزگان هست
با تشكر از بازدید شما


قلیه ماهی برای چهار نفر

مواد لازم:

نیم کیلو ماهی گوشتی

گوجه فرنگی سه عدد متوسط

سبزی گیشنیز و شنبلیله ربع کیلو

پیاز بزرگ یک عدد ، سیر یک بوته ،تمر هندی صد گرم

زرد چوبه و نمک وفلفل به اندازه لازم

روغن نصف لیوان


طرز تهیه:

ماهی را به قطعات نسبتاً کوچک در می آوریم یک ساعت نمک می زنیم. گوجه فرنگی را رنده می کنیم سبزی را پاک کرده و سیر و پیاز را خرد می کنیم ، تمر را در یک لیوان آب گرم خیس می کنیم.

روغن را در قابلمه ریخته گرم که شد سبزی و سیر  و پیاز را در آن می ریزیم تفت می دهیم،پیاز که کم رنگ شد ، زرد چوبه و فلفل به آن اضافه می کنیم ،کمی می چرخانیم ، سپس ماهی را در آن می ریزیم . ماهیها که سرخ شد گوجه فرنگی را به آن می افزائیم بعد از پنج دقیقه که آب گوجه فرنگی رفت ، تمرها را در صافی مالیده وتفاله آن را می گیریم و آب آنرا(عصاره تمر) به روی ماهی ریخته، یک لیوان دیگر آب به آن اضافه می کنیم. نمک به اندازه دلخواه در آن می ریزیم ، پس از ربع ساعت جوشیدن غذای ما حاضر است.

نوش جان



لطفا امتیاز خود را برای این پست وارد کنید